Followers

Wednesday, May 26, 2010

Macam mana mau halau hantu bangkit???

Some of you mungkin lucky enuff to read my previous entry that I've published for a few hours only....yes its limited edition. Actually the purpose adalah untuk menghiburkan orang yang sakit...for me benda macam tu memang tidak layak sekali untuk diperkatakan di dalam blogku ini... ;) and benda tu cuma untuk menjadi bahan ketawa for beeps and bujie.
Well berbalik kepada tajuk entry ini....i just need some tips on how to get rid of this HANTU BANGKIT? adalah kenalan aku ni, bagi aku sudah lama dia ni tiada, and dengar cerita beeps cakap she was dead weeks ago....tiba tiba hari ni boleh boleh pulak nak send emel mintak tak nak gangguan...eh eh...simpang 7 malaikat, aku tidak mau ada kaitan lah dgn makhluk ni, bapak aku cakap "SIAL TU DIK"...nah shooo shooo jangan datang lagi.....
ku tabur garam, ku letakkan paku bersama bawang, ku gantung limau kasturi...janganlah datang lagi....
Anyway....walaupun aku diganggu oleh hantu bangkit hari ni namun hari ku tetap ceria. Kerana:




wow, i got another parcel....dari siapakah ini????
it's from P1 actually.....
its my free annivesarry gift from P1, it the WIGGY...yeah pasni boleh berinternet ke mana jua
actually, the customer service officer called me last week to inform, aku apa lagi...macam macam complaint aku bagi, sejam jugak la bercakap dengan si Boey (the CSO)...so untuk menenteramkan hati ku.......


got this note pads for free



and this laptop bag.....



THANKS P1









2 comments:

  1. wow... free gift ka??? best nya... lap top mana?? bag ja?? ;-p

    ReplyDelete
  2. "The new" Beeps!May 27, 2010 at 11:50 AM

    Bahahahahah! Mati aku ketawa ni tau! Pecah opis ku... hahaha... cha.

    Just wondering... she said "I dont need to explain myself to others".... but whats with the 1000km length email? Confuse aku! Seriously....

    ReplyDelete