Followers

Wednesday, May 6, 2009

Flight Delay

Hallo everybody, my flight today supposed to be at 2pm, me and amoi excited walaupun mengantuk mata ibarat kena gam, kepala otak penuh dengan besi karat...pukul 11 am kami udah sampai di KLIA, tq to IAN HASHIM (nama fesbuk), kerna sudi menghantar kami 2 beradik. (Dengan hati yang berdebar dan harapan untuk melihat penampilan kami seperti ninjaz) hahahah...
Enough said, setibanya di kaunter, kami diberitahu bahawasanya, flight kami delay 40 minits...alamak boringnya...apalah mau dibuat kalau setakat di KLIA ni..hmmm...kira punya kira agak agak dalam pukul 5:15pm baru sampai KK...hmmm dengan keadaan lalulintas lagi....


ALAMAK!!!!

hari ni kalau tengok countdown di bawah tu, today would be my Roda Impian show....ha, sempat kah tidak untuk aku tengok kepoyoan ku sendiri di dalam tv? apa pown...selamat menonton para penonton kalau tidak berkesempatan u can catch me at www.tv3.com.my ok chao....

8 comments:

  1. wah hari ni ya? hehe.. tp aku ada kat opis daa

    ReplyDelete
  2. hari ni eh keluar roda impian yang ku nanti nati kan...? ayo aku takde kat umah plak. nvm will watch it via tv3.com.

    ReplyDelete
  3. heheheee... aku tengok ko kemarin d roda impian... cute ko sn ^-^

    ReplyDelete
  4. how to watch without register?? register td tp harammmmm jak form tu ckp duplicate email. Dgn email2 company aku skali. pinjam password tv3 ko elsa!!

    ReplyDelete
  5. hahahah!!aku telah menonton kekejian kamu di TV!!!!!hahahaha!!bernari-nari kecil bile orang muflis!hahahah!

    beeps..bole tgk kat catch up tv kat www.tv3.com.my kot..

    ReplyDelete
  6. Ayoooooooooooo!!! I missed the show!!!!!!!!! terpaksa lah tingu online ni...T_T

    ReplyDelete
  7. cha, aku mau ajar kau satu barang ni... supaya gambar kau di header tu semua masuk dlm kotak?

    firstly dari dashboard blogger tu kau tekan layout - dalam layout tu ada tab "edit HTML" di toolbar atas - dlm edit template tu kau carik "Header" - pastu kau nampak ini script yg pertama sekali

    #header-wrapper {
    width:660px;
    margin:0 auto 10px;
    border:1px solid $bordercolor;
    }

    width 660px tu kau tukar pegi ikut saiz gambar kau tu... and margin tu untuk garisan didalam tu... aku kasik kosong sebab aku tidak mau itu garisan. jgn kau cut and paste ini barang... kau carik dlm html template kau. selamat mencuba... xoxo

    amacam? ada kau ingat aku di depan kaabah? hehe

    ReplyDelete