Followers

Wednesday, November 12, 2008

Happy Birthday Charlie


This is Charlie, my car. I named him sempena my favourite naughty genius cat who suffered from leukemia and died few years ago.

And this is Charlie the cat. Sama kan both of them


Actually Charlie just celebrate his 1st birthday on 8th November 2008.


Me and Dylan brought him jalan jalan to Danau Kota, thot want to get him something for his birthday, but not much interesting there..so i guess later la Dylan will give him something since the day he was born pun Dylan janji but until now tiada jugak,,,yang ada pun Patrick bekas my kelisa dulu...sabar ya Charlie.


My Charlie has done many things to me but look what I've done to my poor Charlie

This one sudah lama actually, ntah kenapa satu hari tu aku mau pigi kerja aku rasa macam mabuk2 plak, ntah macam mana boleh terlanggar pillar di parking rumah, padahal hari2 ok jak...karam sekejap aku...ini lah first time aku calar si Charlie

Yang ini aku tidak tau lah bila masa kejadiannya...
yang ini lagi sandi...this one is a birthday gift to Charlie on his birthday eve aku terlanggar akar pokok kayu di Pangsun, ndak lagi mendengar reverse sensor pasal abut mau mengumpat dalam kereta...hahahah
hmmm...klu my papito nampak ini semua memang lah aku kena kutuk habis habisan. sudahlah enjin ku pun dia bilang macam ladang jagung...mati aku nanti this February dia datang, I better get this things fixed. Mampus!!

1 comment:

  1. baru setahun tapi rupanya macam dah 5 tahun.haha

    ReplyDelete